Despre noi

Hai sa facem cunostinta!

Merum - Profesionisti in gestionarea cablurilor - logo

Despre noi – Merum SRL

Cine suntem?

Infintata in anul 2012, Merum S.R.L. a pornit cu ideea de a satisface cerintele clientilor industriali din domeniul electric si al automatizarilor.
Inca de la inceput am dezvoltat o relatie de parteneriat cu unul dintre liderii mondiali din domeniul managementului cablului, Murrplastik Systemtechnik GmbH – Germania.
Cautam sa oferim solutii individualizate fiecarui client, in functie de necesitatile sale, alocand timp pentru identificarea problemelor si gasirii solutiei potrivite si economice.
Ne face placere sa gasim solutii tehnice! Specializarea noastra este managementul cablurilor din orice domeniu.Specialistii in managementul cablurilor

Echipa noastra

Probleme voastre devin provocarile noastre!
Echipa noastra este calificata prin cursuri profesionale de specializare in domeniul gestionarii cablurilor.
In spatele nostru se afla un grup de ingineri germani specializati pe diferite sectoare industriale.
Suntem capabli sa oferim solutii tehnice avansante la cele mai complexe probleme.
Solutiile noastre sunt incluse intr-o multitudine de proiecte tehnice de varf.
Raspundem la provocarile individuale ale oricarui client, fiind specializati in domeniile etichetarii si protectiei cablurilor, roboticii, automatizarii si alimentari energetice mobile (lanturi portcablu).


Murrplastik logo Romania reprezentant distribuitor partener oficial

Murrplastik Systemtechnik GmbH

Parteneri

Suntem reprezentantul unic in Romania al partenerului german Murrplastik. Am dezvoltat relatii comerciale durabile in toata tara cu diverse companii romanesti si internationale.
Murrplastik este un lider mondial, cand vine vorba de tema cablurilor si a etichetariilor, oferind solutii inovatoare si fiabile.
Munca inginerilor de la Murrplastik, concretizata in sute de brevete, ofera rezolvari inovative adaptate pentru o varietate de domenii de aplicare.
Inca de la faza de proiectarea produsele Murrplastik sunt integrate in aplicatii cu inalt grad de tehnicitate.Specialitatea noastra

Domenii cheie

Oferim solutii durabile in industriile: automotive, feroviare, tablouri electrice, inginerie mecanica, constructii de masini, instalatii, industria medicala, industria chimica, industria miniera, prelucrarea lemnului, industria petrochimica, energie verde, eoliene, industria alimentara, industria farmaceutica, industria usoara etc.
Diverse produse sunt certificate: ATEX, RoHS, CSA, UL, EN 45545-2 (industria feroviara), EMC ...
Suntem alaturi de dvs. pentru a rezolva toate problemele cablurilor electrice.